miércoles, 27 de octubre de 2010

Una recomendación: Català Roca en la galeria A/34



Bajando la calle Aribau camino de mis libreros de viejo, siempre paso por delante de la galería A/34. Hace un tiempo vi una exposición de grabados, pochoirs, catálogos de Miró, de esos que a mi me gusta coleccionar. Y ahora tienen una de fotografías de Català-Roca, es una exposición estupenda y hay unas magníficas fotografías, relacionadas con libros porque muchas de ellas las realizó para ser publicadas en la ingente cantidad de libros que Català hizo en los años 50-60-70 y 80.

5 comentarios:

  1. Aquesta és una de les galeries més bones de Barcelona. La qualitat i el fil conductor de les seves exposicions és tant extraordinari que l'Ajuntament hauria d'anunciar-les com anuncia altres exposicions institucionals molt més menors!

    Molt bona recomanació. A veure si m'hi passo aviat!

    ResponderEliminar
  2. Val la pena. No son copies d'època les fotos qu'estan a la venda, pero els tiratges els han fet els fills i estan molt bé. I tenen molts dels llibres que va fer Català.

    ResponderEliminar
  3. gracias, Català Roca es uno de los grandes! es una pena que no esté anunciada!

    ResponderEliminar
  4. Serà un plaer anar-hi i a més no conec la galeria i aixó també em motiva, merci

    ResponderEliminar
  5. Va haver un any que la revista Infància en català fer un homenatge al fotògraf i va il·lustrar les seves portades amb imatges d'en Català Roca. Ja te les ensenyaré.

    ResponderEliminar