viernes, 13 de abril de 2012

Preparando Sant Jordi, jugaremos con "Antonino Mussolino"Una presentación actividad pre-Sant Jordi, este sábado próximo día 21 de abril, en La Central del Raval jugaremos con Antonino Mussolino, el buho que ha nacido en el ombligo de un niño. Un libro de la colección El cargol golafre que lleva un juego en cartón que se despliega para poder jugar al juego del Mussolino.

4 comentarios:

  1. Decididament em declaro incondicional de l'Antonino Mussolino i demano ser la presidenta del club de fans. Tan el text com les il.lustracions del mussol són genials. La il.lustració del mussolino amb la pinça al bec és simpatiquíssima. I el final del conte és molt per a nens. Felicitats a les dues autores.

    I ahir Diada de Sant Jordi el vent ens ho va posar difícil però no va poguer amb nosaltres!!! i molt contenta de la bona acollida de Glu, glu i la Mercedes també, avui m'ho comentava.

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Glòria, la veritat es que va anar molt be a pesar del fred i el vent. Les vendes van ser el doble o mes quel'any passat. per la tarde va estar molt animat.

    ResponderEliminar