viernes, 11 de noviembre de 2011

Y este próximo dia 16 de noviembre y siguiendo a Glòria Falcón



Este próximo miercoles Glòria Falcón (la autora de El globus de la Violeta, Animalari y la Tira de niños y niñas de Sd·edicions) celebrará la inauguración de la exposición de sus ilustraciones a tinta en el Espai Cultural Kursaal del Ajuntament de Montcada i Reixach del 16 de noviembre al 18 de desembre.

Son unas ilustraciones hechas a tinta diferentes a los dibujos con mucho color que nos tiene acostumbrados y en la liínea de lo que últimamente está haciendo en blanco y negro.

Allí estaremos esperando que tenga mucho éxito y que gusten muchísimo sus ilustraciones en blanco y negro.

1 comentario:

  1. Moltes gràcies perque avui m'he sentit molt acompanyada. La inauguració ha anat molt be. Més gent de la q m'esperava entre els núvols plorosos i la mandra d'un dimecres a la tarda. Ho agraeixo de tot cor. No em puc queixar i de moment n'he venut 5 i la gent molt contenta amb els q han escollit. Als q no heu tingut ocasió de veure-la confio us agradi molt. Teniu un preciós mes per trobar el moment (fins el 18 de desembre). Està a 5 minuts caminant de la parada de renfe Montcada Bifurcació. Desde Plaça Catalunya 15 minuts.
    Gràcies pel suport, les opinions, els vostres comentaris i les crítiques constructives. Molta gent m'ha preguntat q perque he anat posat "sense títol" a tots...vaja em pensava q entendrien q és perque cadasqu el poses mentalment...;) no tothom veu el mateix encara q miri el mateix, oi?

    I ha soprés molt q em dediqués a la il.lustració infantil, perque aquesta exposició no ho és...i dic jo?...perque no mostrar més registres? Creativitat al poder i a compartir món interior amb altres mirades.

    ResponderEliminar