viernes, 20 de mayo de 2011

Glòria Falcón en el blog Martina i Golafre, un blog muy ilustrado


A Glòria Falcon le han hecho una entrevista en el blog Martina y Golafre. Nosotros después de La tira de nens/La tira de niños, tenemos previsto el libro ilustrado (con CD) de poemas y canciones en castellano Glu, glu... para este próximo otoño. De nuevo como en el Animalari poemas de Glòria Falcón ilustrados por ella misma, con la música de Mercedes Delclós, que la podremos oir en el CD recitandolos y cantandolos.

Aquí os dejamos el enlace par que podaís leer la entrevista de Glòria que está muy bien y ver sus ilustraciones martinagolafre.blogspot.com y más arriba os dejo la portada de su próximo libro con nosotros en El dodo bobo de Sd·edicions.

Y esperamos que este proximo llibro de Glòria y mercedes guste tanto como Animalari.


5 comentarios:

  1. Gràcies LLuïsa pel comentari. Veig q el "Pez Globo algo bobo..." s'acosta mica a mica i rodolant per allà on passa però ja ve nandant...que be!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies també, Lluisa, per les teves paraules. La portada i contraportada del llibre "GLU GLU" està plena de VIDA!!! Quan es faci la presentació del llibre, totes tres, la Lluisa, la Glòria i la Mercedes, ballarem a ritme de la música "reggae" del pez globo. Ja esteu preparades?
    Una abraçada,
    Mercedes

    ResponderEliminar
  3. Preparadíssima per ballar i ple que faci falta ;)...fins i tot tenim una sardina ballarina que ens podrà ajudar! i es q incorporar instruments de percusions en aquest nou treball ha sigut un gran encert i els peixets s'han tornat bojos de contents i brillen més.

    ResponderEliminar
  4. Són molt requetexulos els llibres de Glòria. M'encanten i a la biblio també els agraden molt als xiquets. Felicitacions a Glòria i a vosaltres per editar-los.

    http://bibliocolors.blogspot.com/2011/05/la-tira-de-nens-i-nenes-la-tira-de.html

    Besadetes

    ResponderEliminar
  5. M'encanten tants colors...com llueix!!!

    ResponderEliminar